Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookie en privacy statement
2 Jun 2021

Apogee kondigt de ClipMic Digital 2 aan

producer Apogee kondigt de ClipMic Digital 2 aan

Apogee, bekend van onder andere de Symphony & Ensemble interfaces, kondigt de ClipMic Digital 2 aan.
Deze verbeterde versie is kleiner dan zijn voorvanger, biedt een 10dB lagere Noise Floor, en beschikt over Apogee's A/D conversie en microfoon voorversterker.
Dit alles maakt het mogelijk om de microfoon nog dichter bij de bron van het geluid te houden, waardoor de opnames nog schoner en helderder worden.


Toepassingen

De Apogee ClipMic Digital 2 is gemaakt voor het hedendaagse digitale tijdperk. Ben je podcaster of streamer dan kun je de hoge videokwaliteit van je mobiele apparaten combineren met de professionele geluidskwaliteit van de Apogee ClipMic Digital 2 voor hoogwaardige opnames met een minimaal budget.
Ook voor online lessen, presentaties en lezingen biedt de ClipMic Digital 2 een betaalbare hoogwaardige oplossing die je, dankzij de meegeleverde app, met minimale kennis kunt gebruiken.
Wanneer je de CLipMic Digitaal 2 combineert met een DSLR camera zorgt de Metarecorder App ervoor dat je jouw bestanden gemakkelijk kunt opslaan en voorzien van tags voor snelle bewerking achteraf.

Metarecorder App

Bij aanschaf van de ClipMic Digital 2 krijg je tevens toegang tot de Apogee Metarecorder App voor iOS, welke gratis te downloaden is via de Apple App store.
Deze 2-kanaals recorder app ondersteunt professionele opnames tot 24bit 96kHz en bied daarnaast diverse meta data functies die het achteraf bewerken van je video's extra gemakkelijk maken.
Essentiele functies zoals het starten of stoppen van opnames, toevoegen aan favorieten en markeren en het instellen van het opname volume kunnen worden uitgevoerd via de Smart Watch.

Features

  • Premium lavalier microphone for iPhone, iPad, macOS, and Windows
  • Professional microphone capsule captures speech clearly
  • Studio quality Apogee converters pick up every detail
  • Wired microphone provides sound quality superior to wireless lavaliers
  • Extended cable lets you position your camera properly and keep the mic close to you
  • Includes MetaRecorder, free iOS recording application

Deel dit artikel

Geplaatst in Producer

Reacties



Gerelateerde artikelen