Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookie en privacy statement
19 Jan 2021

Arturia lanceert MicroFreak V3-firmware-update, in samenwerking met Noise Engineering

producer Arturia lanceert MicroFreak V3-firmware-update, in samenwerking met Noise Engineering

De mogelijkheden van MicroFreak blijven zich ontwikkelen met elke gratis update. Introductie van MicroFreak Firmware V3, ontworpen in samenwerking met Noise Engineering om het geluid van MicroFreak verder in de experimentele digitale wereld te duwen. 3 vlijmscherpe nieuwe oscillatormodi en een aantal verbeteringen brengen een korrelig digitaal karakter, workflow flexibiliteit en nog meer creatieve waarde aan deze wilde hybride synth.

3 Noise Engineering oscillator-modi

Bass, SawX, Harm; Drie nieuwe algoritmen die ook voorkomen in de flexibele Virt Iter-module van Noise Engineering, die additieve harmonische kleuren, golfvouwing, fasemodulatie en meer bieden. Digitaal klonk nog nooit zo vies.

Unison-modus

Tot 4-stemmige unisono is nu beschikbaar voor alle oscillatortypen, met een unisono-spreiding van maximaal 12 halve tonen die ook als modulatiebestemming kunnen worden gebruikt. Maak je bassen groter en je melodieën massiever dan ooit.

Meer fabrieksinstellingen en slots

Het aantal preset slots is verhoogd van 256 naar 384, waardoor je meer beenruimte hebt om MicroFreak je eigen te maken - dit bevat zelfs 96 extra fabrieksinstellingen voor meer muzikale waanzin direct uit de doos.

Voorinstellingen opslaan en laden

Verbeteringen aan de preset-functionaliteit maken MicroFreak eenvoudiger en intuïtiever dan ooit, inclusief het laden van de laatst opgeslagen preset bij het opnieuw opstarten, en altijd het meest recente akkoord van Chord Mode behouden in je opgeslagen preset.


Deel dit artikel

Geplaatst in Producer

Reacties



Gerelateerde artikelen