Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookie en privacy statement
27 Nov 2019

Black Friday plugin deals om radio-ready vocals te krijgen!

producer Black Friday plugin deals om radio-ready vocals te krijgen!

Met Black Friday in het vooruitzicht kan het erg veel moeite kosten om door alle deals en aanbiedingen heen te gaan, zo ook voor plugin deals. Dit artikel en de onderstaande video zullen je helpen de drie essentiële plugins te vinden die je nodig hebt voor het bewerken en perfectioneren van je vocals.

Celemony Melodyne 4 essential

Melodyne is een veelgebruikte tool die geschikt is voor iedereen. Het is de meest intuïtieve en precieze manier om je vocals te finetunen, en op dit moment kost Melodyne 4 essential slechts €49.

VocAlign Project 3 

VocAlign zorgt ervoor dat je uren werk bespaard met het editen van gelaagde vocals. Je zult je afvragen hoe je zolang zonder hebt volgehouden. Het kost VocAlign slechts een paar seconden om twee audiosignalen recht te trekken zodat dat de timing van de ene de andere precies matched. VocAlign Project 3 kost op dit moment slechts €79.

Antares Auto-Tune Access

Antares staat al een tijdje bekent om zijn ‘T Pain’ vocal tuning. Als je dit effect zoekt is dit de perfecte plugin. Ook al is dit een baseline plugin, Auto-Tune Access geeft serieuze opties voor real-time vocal tuning. Ook heeft het super lage latency voor tracking. Voor een snelle geen-compromissen aanpak bevelen we deze plugin zeker aan. Afgeprijsd naar €90 voor black Friday.

PreSonus Studio One Artist

Ook al is dit geen vocal processor, PreSonus Studio One heeft vlekkeloze integratie met de meeste audio engines. Je krijgt Melodyne gratis met alle versies van Studio One, wat je het geld bespaart van nog een extra licentie kopen. Dankzij ARA (Audio Random Access) technologie, hebben zowel VocAlign als Melodyne gelijktijdige communicatie tussen plugin en DAW.

Kijk de video hieronder voor verdere informatie over het gebruik van deze plugins:

Hieronder staan de linkjes naar de huidige aanbiedingen:

Melodyne 4 essential

Melodyne 4 essential

VocAlign project 3

VocAlign project 3

Antares auto tune access

Antares auto tune Access

Presonus Studio One artist

Presonus Studio One Artist

Deel dit artikel

Reacties



Gerelateerde artikelen