Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookie en privacy statement
12 Jan 2021

Blackstar released de ID:Core Stereo V3-serie

instrumenten Blackstar released de ID:Core Stereo V3-serie

De Blackstar ID: Core Stereo 10 V3 van het Britse bedrijf Blackstar is een van de meest veelzijdige versterkers die we tot nu toe hebben gezien in zijn prijsklasse. Deze serie combo-versterkers van Blackstar is ideaal voor muzikanten die geen zware apparatuur willen sjouwen maar toch een ‘echt versterker’ geluid willen kunnen krijgen.

Met zijn verschillende tonen en de mogelijkheid om elke toon aan te passen en de drie verschillende effecten (modulatie, vertraging, reverb) die eraan zijn gekoppeld, geeft deze versterker je een heleboel mogelijkheden om je eigen geluid in slechts enkele seconden te creëren en te definiëren. Voor elk effect zijn er meerdere variaties (vier per effect, wat ons op een totaal van 12 verschillende effecten brengt) en al deze instellingen kunnen worden opgeslagen in je eigen aangepaste presets (maximaal zes!).

Wat zo interessant is aan deze derde productie van de ID: Core Stereo V3, is dat Blackstar altijd ruimte voor verbetering ziet. De eerste ID: Core-serie werd 7 jaar geleden gelanceerd en na de V2 besloten ze zelfs om een nog verbeterde V3 te ontwikkelen! Het grootste verschil tussen de V2 en oudere serie ten opzichte van de ID: Core V3 is de nieuwe Cab Rig Lite-technologie die wordt geleverd met de gloednieuwe Architect-software (een vervanging voor de INSIDER-software). Merk op dat de Cab Rig Lite alleen beschikbaar zal zijn voor de V3. Bovendien heeft het bedrijf naast de reeds bestaande MP3-lijningang een TRRS-aansluiting toegevoegd.

Houd ook de Benelux Facebook-pagina in de gaten voor een interessante winactie!

De volledige review komt 28 januari op Inside Audio!

Deel dit artikel

Geplaatst in Instrumenten

ReactiesGerelateerde artikelen