Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookie en privacy statement
17 May 2019

Bob Moog Foundation en Native Instruments lanceren Modular Icons

producer/software Bob Moog Foundation en Native Instruments lanceren Modular Icons

Native Instruments lanceert Modular Icons als nieuw deel van de Play Series instrumenten voor KONTAKT. Ze hebben het ontwikkeld samen met de Bob Moog Foundation. Hou je van modular synths? Dan is dit geweldig nieuws voor jou!

Legendarische synth geluiden

Modular Icons geeft gebruikers een makkelijke manier om toegang te krijgen tot de geluiden van vintage modular synths, maar ook Instrumenten die in alles worden gebruikt, van progrock- en ambient opnamen tot moderne EDM en film scoring.

Presets zijn gebaseerd op samples van ongelooflijk zeldzame instrumenten, waaronder Keith Emerson's iconische Moog modular en een breed scala aan andere vintage Moog modulair synthesizers, ook Buchla, ARP 2500 en 2600, Roland System 700, Polyfusion, Serge, EMS, EML, plus de legendarische TONTO, beroemd gemaakt door Stevie Wonder en benoemd tot de beroemdste modular synthesizer ter wereld.

Om de ontwikkeling van de iconen van de toekomst te ondersteunen, doneert Native Instruments meer dan 50% van de omzet aan de Bob Moog Foundation - een non-profitorganisatie die zich inzet voor innovatie, inspiratie en creativiteit.

Prijzen en beschikbaarheid

Modular Icons werkt met Kontakt 6 en is nu verkrijgbaar voor slechts €49!

Deel dit artikel

Geplaatst in Software

Reacties



Gerelateerde artikelen