Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookie en privacy statement
13 Jan 2018

De iOS inferface voor onderweg - iTrack One Pre

reviews De iOS inferface voor onderweg - iTrack One Pre

Focusrite staat bekend om het uitbrengen van professionele studio- en live-gear. Iconische interfaces zoals de Scarlett-reeks en onlangs een nieuwe serie genaamd Clarett Range. Maar Focusrite is ook bezig met het maken van oplossingen mobiele opnames. Ze hebben tegenwoordig een paar draagbare oplossingen, waaronder de iTrack One Pre.

Inside Audio gaat de iTrack One Pre voor iOS-apparaten beter bekijken.

Waar gebruik je het voor?

Je kunt de iTrack One Pre perfect gebruiken voor opnames met een Ipad of Iphone. Gebruik een condensatormicrofoon met je iPhone of iPad zonder externe stroomvoorziening, zet gewoon de fantoomvoeding aan die wordt doorgevoerd van je iOS device.

Sluit een gitaar aan en neem op waar je maar bent wanneer je maar wilt. Het is een apparaat dat perfect past in een klein rugzakje, om het overal mee naar toe te nemen. De beste manier om je nummers op te nemen, is in Garage Band op een iPhone.

Uiterlijk van de iTrack One Pre

De look en feel is iets dat ons tevreden stelde. De kubus is gemaakt van zacht rubber met een extra zak inbegrepen. Het zal geen probleem zijn om in je tas te doen zonder het te vernietigen. Misschien zullen er wat krassen verschijnen, maar alles is robuust gemaakt en zal niet breken.

Conclusie

Het is een plug & play-apparaat, perfect voor mensen die veel onderweg zijn. De kubus is solide en zal niet zo gemakkelijk breken. Wanneer u op vakantie bent of gewoon snel iets wilt opnemen, is dit het perfecte apparaat.

Samenvatting

  • Voordelen

    Perfect om in je rugzak mee te nemen.

  • Nadelen

    Niet helemaal compatibel met iPhone 7, want er zijn geen 3,5 mm-aansluitingen op nieuwe modellen.

  • Prijs

    €135,00

  • Website

    itrack.focusrite.com/products/itrack-one-pre

Deel dit artikel

Reacties



Gerelateerde artikelen