Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookie en privacy statement
19 Jun 2020

De nieuwe Novation LaunchKey MK3 controllers

producer Novation LaunchKey MK3 controllers

Novation lanceert nieuwe LaunchKey MK3 controllers waarbij je nu kunt kiezen uit 25, 49 of 61 en nu ook een 37 toetsen versie. De LaunchKey reeks is erg succesvol en wordt in vele studio gebruikt als midi controller. De 37 toetsen is erg uitgebreid met veel functionaliteiten in een compact formaat. 

In nauwe samenwerking met Ableton heeft Novation ervoor gezorgd dat Launchkey [MK3] diepere en directere toegang biedt tot de bedieningselementen van Ableton Live dan elke andere controller in zijn klasse. Er is een speciale knop voor het activeren van de Capture MIDI-functie van Ableton Live, plus track arm, quantise, click and loop-bediening, om sneller dan ooit rond sessies te vliegen. Drum Mode biedt directe toegang tot Drum Racks. Inspirerende functies zijn onder meer de modus Scale en Chord en een arpeggiator, die samen de muzikale mogelijkheden van gebruikers uitbreiden. De schaalmodus zet de gespeelde toetsen om naar noten in de geselecteerde schaal. Drie akkoordmodi activeren akkoorden die met één vinger worden gespeeld, terwijl de krachtige arpeggiator - met ritme-instellingen en Arp Mutate - creatieve melodieën snel laat bewegen.

De pitch- en mod-wielen zijn verplaatst naar het bovenpaneel, zodat het toetsenbord van drie octaven in een kleine vormfactor past, dus het is ideaal voor gebruikers met beperkte ruimte.

Deel dit artikel

Geplaatst in Producer

Reacties



Gerelateerde artikelen