Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookie en privacy statement
13 Nov 2018

Focusrite 2i2 kopen?

producer/hardware Focusrite 2i2 kopen?

Hoe je KRK Rokit studio monitoren de meest verkochte monitoren zijn onder beginnende muzikanten, is dat de Focusrite 2i2 onder de externe audio interfaces. Focusrite heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het maken van externe audio infrfaces voor zowel professioneel als thuisgebruik. Er zijn erg betaalbare modellen zoals de Focusrite 2i2 en de Focusrite Studio Solo.

Het verhaal is eigenlijk veelal hetzelfde bij Focusrite in vergelijking met KRK Rokit. Ze hebben beide verschillende generaties en blijven verbeteren.

De 2de generatie

De Focusrite 2i2 serie is inmiddels aangekomen bij de 2de generatie (2nd gen). Hierbij is de gehele uitstraling en materiaalkeuze aangepast. Er is veel meer met rvs gewerkt in plaats van plastic, zoals verschillende knoppen.

Er is niet enkel op uiterlijk verbeterd, maar ook op de interne hardware! De voorversterkers, preamps en converters zijn opnieuw ontworpen. Je kan opnemen met 192 kHz.

Udapte: Focusrite is inmiddels bij de 3de generatie!

De bestverkochte audio interface in de wereld

De Focusrite 2i2 is de bestverkochte audio interface in de wereld en bijna iedere muzikant heeft er weleens mee gewerkt! Het is het beste instap model qua prijs en functionaliteit. Het kastje heeft een erg lage latency (vertraging). Alle functionaliteiten die je nodig hebt zijn aanwezig en de besturing is erg intuïtief.

Het rode uiterlijk van de interfaces van Focusrite is er opvallend en een eyecatcher in elke studio! Het kastje zelf is erg robuust en kan gemakkelijk tegen een stoot, je moet erg je best doen wil je het kapt maken of flink beschadigen. 

Deel dit artikel

Geplaatst in Hardware

Reacties



Gerelateerde artikelen