Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookie en privacy statement
15 May 2019

Gratis Syntronik Bully bass synth download

overig Gratis Syntronik Bully bass synth download

IK Multimedia heeft een actie lopen om meer e-mailabonnees te krijgen voor hun nieuwsbrief. Om dit te stimuleren geven ze de Syntronik Bullybass-synth gratis weg! Wat een deal! De synth wordt normaal verkocht voor €49,99, dus je krijgt veel terug voor een simpele aanmeldig voor een nieuwbrief. Lees ook de review van de IK Multimedia Uno Synth.

Download en installeer Syntronik Free, die als een gratis plug-in op de IK Multimedia-website staat. Wacht op de pop-up voor de mailinglijst, registreer je en de Bully is van jou! Syntronik Bully maakt het basgeluid na van de Moog Taurus 1, 2 en 3. Een organ pedal-style synth die een grote plek heeft de geschiedenis van de synthesizer.

Syntronik heeft de meest definitive collection vintage synthesizers in een virtual instrument tot nu toe, het is een selectie van de meest iconische ultra-rare vintage synthesizers aller tijden. Syntronik Deluxe geeft je 500 nieuwe instrument presets, 18GB aan nieuwe geluiden, en meer dan 22,000 nieuwe samples voor een totaal van 22 synths, 2,600 instrument presets, 80GB aan geluid content en meer dan 120,000 samples.

Deel dit artikel

Geplaatst in Overig

ReactiesGerelateerde artikelen