Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookie en privacy statement
24 Feb 2021

Hoe verwijder en verminder je noise in Audacity

producer Hoe verwijder en verminder je noise in Audacity

Er zijn tal van plugins die je uitleggen hoe je noise verwijderd uit een recording in Audacity, maar er is iets beters dan dat! Daar gaan we in dit artikel op in duiken, dit zodat jij er zeker van kan zijn dat je altijd noise binnen 1-minuut uit een opname kunt verwijderen, want hiervoor is een erg slimme oplossing!

Start Gratis Trial

Hoe verwijder je noise binnen 1 minuut?

Wij raden aan om te gaan werken met Accusonus Era Bundle. Dit is een set van tools waar we in dit artikel verder op in gaan. Deze set geeft je 8 plugins waarmee je direct allerlei probleem kunt oplossen in audio sporen!

  1. Download en installeer de Era Bundle van Accusonus (VST Plugin)
  2. Open Audacity
  3. Plaats de Noise Remover plugin op het audio spoor
  4. Tweak naar wens
  5. Klaar!
Audacity
Accusonus
ERA 5 bundle
Clean-Up Assistant

Er zijn ook heel veel custom mogelijkheden in Audacity om noise uit een opname te krijgen, waarbij in onze ogen de plugins van Accusonus gewoon een stuk krachtiger zijn. Je hebt dan gelijk een complete set aan plugins waarmee je kunt tweaken, inplaats van het zelf doen waarbij je ook veel mogelijkheden hebt om de audio juist te verslechteren.

Met de ERA Bundle kan je de audio ook weer oplappen, indien nodig. Omdat je met noise-removal altijd wel deels audio beschadigd.

De Accusonus Era Bundle – onze ervaring

Na het krijgen van het probleem bij een opname, was de Accusonus bundle bij ons een échte life-saver! Het is zo onwijs simpel en gemakkelijk om je audio op te lappen, waardoor dit echt essentieel voor ons is als content creator om in lastige situaties altijd een juiste oplossing te vinden.

Start Gratis Trial

De oplossing hierboven in stappen uitgelegd, werkt overigens ook in Ableton, FL Studio, Logic Pro of andere DAW’s.

Je laadt gewoon de Era Plugins op je audio channel en je kunt aan de slag!

Deel dit artikel

Geplaatst in Producer

Reacties



Gerelateerde artikelen