Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookie en privacy statement
3 Feb 2016

Insideaudio de aftrap! ''Your daily audio''

overig/nieuws Insideaudio

Allereerst welkom op Insideaudio.nl!

Mijn naam is Jeffrey Muller en ik ben oprichter van de blog/platform Insideaudio. Eerst wat over mezelf: Ik woon in Amsterdam en studeer Commerciële Economie, International Event, Music & Entertainment Studies. Met een grote passie voor muziek- en muziek maken, produceer ik al vijf jaar verschillende muziekstijlen. Als jonge producer liep ik zelf tegen veel problemen aan. Deze problemen wil ik voor nieuwe muzikanten wegnemen met behulp van de website Insideaudio.

''Insideaudio wordt het platform waaralles samenkomt voor muzikanten''

Wat is Insideaudio?

Insideaudio wordt het platform waar alles samenkomt voor muzikanten. Muzikanten krijgen hier de ruimte om over verschillende onderwerpen kennis op te doen en te delen. Het doel hiervan is dat JIJ als muzikant beter wordt in wat jij doet! Vul daarom eens de poll aan de rechterkant van de website in. Zo krijgen wij inzicht in wat jij doet qua audio/muziek.

Verschillende professionals op het gebied van muziek gaan schrijven over hun vakgebied, zodat er over elk onderwerp interessante informatie te verkrijgen is. In de toekomst komt er ook een collabplace en een forum, waarmee jullie als muzikant met elkaar de dialoog aan kunnen gaan.

Heb jij verstand van muziek en wil je je curricilum vitae uitbreiden?

Kortom

Een groot platform met wekelijks nieuwe blogs om je kennis fris en op peil te houden! Heb jij verstand van muziek en wil je je currucilum vitae uitbreiden? Word dan gastblogger! Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden en voordelen.

Heb je op- en/of aanmerkingen, neem gerust contact op met mij via deze pagina of mail me direct op [email protected]

Enjoy!

Deel dit artikel

Geplaatst in Nieuws Overig

Reacties



Gerelateerde artikelen