Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookie en privacy statement
2 Jul 2018

Maak kennis met de nieuwe DDJ-400 controller voor Rekordbox

djs/hardware Maak kennis met de nieuwe DDJ-400 controller voor Rekordbox

De DDJ-400 is de ideale kit voor nieuwe DJ's. Met de controleknoppen leer je gemakkelijk de basis en bovendien zit hij boordevol functies waarmee je je vaardigheden kunt ontwikkelen. De controller is compatibel met de nieuwe Tutorial-functie in rekordbox dj, waarin de bediening van de basisapparatuur stap voor stap wordt uitgelegd. Zelfs als je je nog nooit eerder achter de decks hebt gewaagd, kun je het DJ’en onder de knie krijgen.

Dankzij het lichte en draagbare ontwerp kun je de DDJ-400 meenemen naar je vrienden om samen te oefenen of naar feestjes en kleine zalen om op te treden. De DDJ-400 heeft ontwerpeigenschappen geërfd uit ons professionele assortiment. Je voelt je dus meteen thuis in de DJ-booth van de club als je daar je mixvaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen. De lay-out van speciale play/pause- en cue-knoppen, Beat FX, Loop knoppen in CDJ-stijl en nog veel meer is afkomstig van ons NXS2 systeem.

De DDJ-400 is beschikbaar vanaf eind juni en heeft een adviesprijs van € 279 inclusief btw. Bekijk de introductievideo of kom hier meer te weten over de controller.

Een licentiesleutel voor rekordbox dj ter waarde van € 139 is inbegrepen bij de DDJ-400, zodat je deze direct op je pc of Mac kunt aansluiten en kunt beginnen met mixen. Heb je al rekordbox dj? Installeer de upgrade naar de laatste versie om de controller te gebruiken.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN DE DDJ-400

1. Club-stijl lay-out

De knoppen van de DDJ-400 zijn op dezelfde manier ingedeeld als die van onze CDJ-2000NXS2 en DJM-900NXS2, die een gevestigde waarde zijn in clubs. 

 • Spelersecties
  Maak jezelf vertrouwd met jogwheels, play/pause- en cue-knoppen, temposliders, een loopsectie en cue/loop call-knoppen, net als die op de CDJ-2000NXS2.
 • Mixersectie
  Gebruik de trim- en EQ-knoppen en de cue-knoppen voor hoofdtelefoons op exact dezelfde manier als je zou doen op de DJM-900NXS2.

2. Andere kenmerken

 • Ingebouwde geluidskaart (audio-interface) – je kunt meteen van start gaan door de controller te verbinden met je pc/Mac middels een USB-kabel.
 • Micofoon input heldere audio zonder vervorming, zelfs bij hoog invoerniveau. 
 • USB-busvoeding hoeft niet op het stroomnet te worden aangesloten.
 • Handgrepen langs beide kanten – gemakkelijk te dragen.
 • Compatibel met verschillende klassen – je hoeft geen driver te installeren.

Deel dit artikel

Geplaatst in Hardware

ReactiesGerelateerde artikelen