Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookie en privacy statement
30 Aug 2021

Nieuw: Even Inprikken de Podcast door Debbie en Sofia in samenwerking met Inside Audio!

producer Nieuw: Even Inprikken de Podcast door Debbie en Sofia in samenwerking met Inside Audio!

De afgelopen jaren zijn podcasts erg populair geworden en dit is nog zeker niet over! Daarom konden wij bij Inside Audio niet achterblijven en is er nu een Nederlandse muziek productie podcast genaamd: Even Inprikken De Podcast! Samen met Debbie Smit en Sofia Dragt bundelt Inside Audio zijn krachten om eens per maand een aflevering uit te brengen.

Debbie Smit en Sofia Dragt zijn, naast dat ze al ruim 10 jaar vrienden zijn, beide muzikanten die produceren. Debbie werkt als theatermaker, zangeres en songwriter en heeft naast een voorstelling haar eigen theater podcast ‘En toen werd ik wakker’ met bijbehorende pop-electro EP ‘Wakker’.

Sofia werkt naast de pop muziek ook als componist en producer voor film en media en heeft o.a. de muziek gecomponeerd voor de natuurdocumentaire serie ‘Het Wad’, maar ook een popsong voor verschillende campagnes van Interpolis. De productieknopjes zijn het verlengde van hun schrijf proces en hier praten ze maar al te enthousiast over! 

Vandaar dat ze bedachten om hun gesprekken erover als podcast op te nemen zodat gelijkgestemden ook lekker mee kunnen genieten. En dit nu in samenwerking met muziekplatform Inside Audio!

Instagram Sofia Dragt
Debbie Smit

De eerste aflevering is vanaf nu hieronder te beluisteren, daarnaast volgen er binnenkort een aantal bonus afleveringen.

Deel dit artikel

Geplaatst in Producer

Reacties



Gerelateerde artikelen