Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookie en privacy statement
17 Feb 2021

Review: BenQ ScreenReading E-Reading Lamp

innovatie Review: BenQ ScreenReading E-Reading Lamp
Inhoudsopgave
  1. De setup
  2. Onze ervaring

Studio gadgets, ze komen en gaan – maar dit is een blijver als je het ons vraagt! Onlangs kwamen we op Instagram verschillende studio set-ups tegen waarbij men een Screen Bar Lamp gebruikt die bevestigd is aan het scherm, dat had direct onze aandacht!

Het is een soort E-Reading lamp die je bureau verlicht, waardoor je ogen mee rust krijgen. Een vrij simpel product, maar heel erg effectief. Het geeft een heel mooi effect in je studio waardoor de apparatuur verlicht is en automatisch dimt op basis van de ruimte.

De setup

Na het open maken van de doos, zie je gelijk dat het om een kwaliteit product gaat. Na het uitpakken wijst alles zich vanzelf, de setup is simpel. De bevestiging past op de meeste schermen, doormiddel van een ballast gewicht aan de achterkant. Met de bijgeleverde USB-C kabel, sluit je deze direct aan op je computer voor stroom.

De knopjes zijn touch, waarmee je de intensiteit, helderheid en automatische stand kunt aanzetten. Dit werkt ook prima naar behoren!

Onze ervaring

Is het de €100,- waard? In het begin hadden we hier flinke twijfel over, maar naar het gebruik van een aantal weken zijn we toch erg blij met de aanvulling! Als je zo veel uren in de studio werkt, raken je ogen simpelweg vermoeid. Dat is een stuk minder met deze screen lamp van BenQ. Daarnaast ziet het er ook onwijs cool uit in een studio setup!

Daarnaast neemt een gewone lamp plaats in beslag op je bureau, deze lamp natuurlijk niet omdat deze aan je scherm bevestigd is! Met daarbij het feit, als je een mixer zonder verlichting of andere apparatuur in je studio hebt, is een lamp wel heel fijn als je in het donker werkt.

Kortom, een écht waardevolle gadget voor in je muziekstudio! Klik hier voor meer informatie.

Deel dit artikel

Geplaatst in Innovatie

Reacties



Gerelateerde artikelen