Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookie en privacy statement
19 Oct 2018

Review: De Aston SwiftShield - 'Gewoon alles wat je van Aston verwacht en meer... zoals altijd'

producer/hardware Review: De Aston SwiftShield - 'Gewoon alles wat je van Aston verwacht en meer... zoals altijd'

Na de Aston Spirit, Aston Halo en Aston Origin van dichterbij te hebben bekeken, is het nu tijd om microfoonaccessoires van het Britse bedrijf Aston van dichtbij te bekijken.

De onlangs geïntroduceerde SwiftShield is een combinatie van de Aston Swift shock-mount en de Aston Shield pop-filter verkocht in een bundel. Zoals Aston-mic-eigenaren weten, is er een ingebouwd popfilter en shockmount in de studio microfoon zelf, maar voor diegenen die net dat beetje extra willen, is de ShwiftShield een perfecte optie. Het is een budgetvriendelijke set die het monteren van de microfoon eenvoudiger moet maken.

Snel

Een opnieuw uitgevonden schokdemper met een nieuw ontwerp en gebruik. Aston slaagde erin om de perfecte shock-mount met elastiekjes te creëren om een betere elasticiteit te bieden, wat resulteert in maximale isolatie. Ze leggen de lat hoog voor concurrerende bedrijven. Het beste deel over de swift zijn de 2 quick release veerclips. Het was nog nooit zo eenvoudig om een microfoon te monteren op een shockmount, het kost slechts één seconde en de microfoon heeft een ongelooflijk stabiele positie in de shockmount. Het kan microfoons besvestigen tussen 40-60 mm diameter.

Schild

De Shield ziet er geweldig uit en maakt zijn naam echt waar en zien eruit als een schild. In het schild zitten kleine gaatjes om de zang voldoende ruimte te geven om te passeren. Het bredere oppervlak met bochten zorgt ervoor dat niet alleen de voorzijde van de microfoon wordt bedekt, maar ook de zijkanten zijn bedekt met een pop-filter.

Algemene specificaties

  • Universele micromontage - past op microfoons met een diameter van 40 tot 60 mm
  • Ultieme mechanische isolatie met Aston's 'ShockStar'-technologie
  • Super-slijtvaste aluminium en glas-vulling nylon constructie
  • Supersnel gepatenteerd montage systeem
  • Solide roestvrijstalen pop-afscherming met 'Hextech' filteropeningen
  • Snelsluitveren

Onze ervaring

Ik haat het persoonlijk om een microfoon vast te schroeven aan een microfoonstandaard. Altijd een beetje moeite met de kabel en de grootte van de mic. Met de 2-snelsluitende veerklemmen, duurt het slechts een seconde om een microfoon op zijn plaats te plaatsen - perfect!

Aston is erin geslaagd om iets unieks te maken van iets dat moeilijk te verbeteren is en nauwelijks kan worden verbeterd. Het is nu zo eenvoudig om te schakelen tussen verschillende microfoons in een creatieve opnamesessie!

'Alleen alles wat je van Aston en meer verwacht ... zoals altijd'

Aston SwiftShield

9.9
9.9
Aston SwiftShield
Vanaf €68,00 Prijs bij review €89,00

Voordelen

  • Eenvoudig om te schakelen tussen microfoons
  • goede bouwkwaliteit

Nadelen

  • Geen

Deel dit artikel

Reacties



Gerelateerde artikelen