Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookie en privacy statement
5 Mar 2018

Review: de Hercules P32 DJ-controller

djs/hardware De Hercules P32 DJ-controller

Hercules heeft een nieuwe DJ-controller op de markt gebracht voor creatieve DJ’s. De Hercules P32, een DJ-controller zonder jogwheels. Het is een 2 kanaals DJ-controller met een 4-kanaals audio interface, twee rasters van 4 x 4 performance pads met dubbele functies, mixerselectie, filterknoppen, effectknoppen en een uitgebreide loopfunctie.

  • De Hercules P32 wordt geleverd met de betaalde versie van DJUCED 40º, en is compitabel met VirtualDJ, Cross DJ en DJAY.
  • De performance pads zijn eventueel te gebruiken als drumpads in combinatie met Garage Band, Ableton Live, Bitwig Studio, Logic Pro en Melodics.
  • De audio interface is voorzien van 2 RCA-uitgangen, een USB-aansluiting en een 6,3 mm JACK aansluiting.
  • De DJ-controller heeft in totaal een oppervlak van 35 bij 24 cm groot en weegt nog geen 2 kilo, dit maakt hem ideaal om mee te nemen.

Waar is deze DJ-controller van voorzien?

De DJ-controller heeft 2 decks (A en B), en door middel van het gebruiken van de shift knop kan dit worden uitgebreid tot 4 decks (C en D). Elk deck is uitgerust met een drie-bands EQ-besturingselement, een volumefader, een filterknop, 4 effectenknoppen en knoppen voor cue, loop, slicer en sampler. Daarnaast uitgerust met een zoekfunctie voor het zoeken in muziekbibliotheken om tracks toe te voegen.

De DJ-controller is ook voorzien van een handige slip functie, deze onthoud de positie van de track die je op dat moment speelt. Wanneer je dus gebruik maakt van de loop, sampler of bijvoorbeeld de slicer functie dan kun je er later weer voor zorgen dat het nummer weer normaal afspeelt op de positie waar je bent begonnen.

Tot slot

De Hercules P32 is een compacte en veelzijdige DJ-controller voor creatieve DJ’s die er ook nog eens tof uitziet. Door dat de DJ-controller wordt geleverd met DJ-software en hij beschikt over een ingebouwde audio interface, heb je alleen maar een laptop, speakers, en muziek nodig om hem te gebruiken.

Hercules P32 DJ performance DJ controller

9
9
Hercules P32 DJ performance DJ controller
Hercules P32 DJ performance DJ controller
Hercules P32 DJ performance DJ controller
Hercules P32 DJ performance DJ controller
Vanaf €127,00 Prijs bij review €250,00

Voordelen

  • Ingebouwde geluidskaart
  • Inclusief software

Nadelen

  • De performance pads zijn niet aanslaggevoelig

Deel dit artikel

ReactiesGerelateerde artikelen