Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookie en privacy statement
11 Nov 2022

Review: Duex Plus Portable Laptop monitor uitbreiding

reviews Review: Duex Plus Portable Laptop monitor uitbreiding

Het bedrijf Mobile Pixels maakt allerlei oplossingen voor computers en mensen die vaak onderweg zijn met een laptop, hierbij kan je denken aan een opvouwbaar toetsenbord en nog veel meer!

Maar ze hebben ook een heel speciaal product, wat vrij uniek is. Een beeldscherm dat je achter op je laptop plakt, kunt uitschuiven en gebruikt als uitbreiding van je huidige laptopscherm.

Zo heb je onderweg een setup met 2 monitoren, wat handig kan zijn voor videobewerking, muziek maken, videobewerking en nog veel meer!
Maar is dit ook echt handig voor producers? Wij zochten het uit!

Bouwkwaliteit

De doos voelt al gelijk degelijk aan, goed verpakt en een stevig scherm. Het bevestigen aan de achterkant van je laptop voelt een beetje knullig maar er zijn genoeg hulpmiddelen meegegeven, die je in de goede richting duwen bij het juist bevestigen.

De plakkertjes kunnen wel eens loskomen, maar dan gebruik je gewoon nieuwe. Ze hebben wel hun best gedaan om te zorgen dat je het scherm juist bevestigd.

Eenmaal bevestigd voelt het allemaal erg stevig aan!

Zodra je het bevestigd hebt, kan je het met een (omgebogen) USB-C aansluiting op je laptop aansluiten, dit is helaas niet anders want er zal toch een aansluiting moeten zijn.

Conclusie… is het écht handig?

Ja! Mits je het niet erg vindt dat er iets bevestigd is aan de achterkant van je laptop en dat je daarbij een kabel moet aansluiten, wat eenmaal niet anders is. Mobile Pixels heeft met het product Duex Plus écht hun best gedaan om dit zo goed mogelijk te ontwikkelen.
Daarnaast zijn er verschillende versies verkrijgbaar.

Check het scherm hier!

Deel dit artikel

Geplaatst in Reviews

ReactiesGerelateerde artikelen