Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookie en privacy statement
25 Oct 2020

Review: Warm Audio Foxy Tone Box

instrumenten Review: Warm Audio Foxy Tone Box

Deze week hebben we weer een nieuwe video en deze keer over de Foxy Tone Box van Warm Audio! Warm Audio is flink aan de weg aan het timmeren door betaalbare gear uit te brengen, zo ook met de release van 2 nieuwe gitaar pedalen. Warm Audio heeft een focus om re-creations van oude gear opnieuw te ontwikkelen, tegen een lage prijs maar toch het warme geluid van vroeger behouden. Dit is voor veel muzikanten een interessante combinatie.

De Foxy Tone Box

De Foxy Tone Box is een hyper-accurate re-creation van een van de meest populaire fuzz pedalen aller tijden. Veel gebruikt in de jaren 70. Bedekt met een fluwelen laag, wat een grappige afwerking heeft en je compleet in de 70's stijl laat. Hoogwaardige componenten zijn gebruikt, maar toch is het Warm Audio gelukt om de prijs laag te houden.

Fuzz, Fuzz, Fuzz...

Simpele besturing maar controle over de essentiële onderdelen. Volume, Sustain en Fuzz van mellow naar brite. Daarbij nog een switch om een octaaf effect in te zetten. Dit alles geeft een mellow tot crunch en alle daartussen in sound.

Al met al een erg mooie re-creation van Warm Audio voor een interessante prijs, bekijk onze volledige video hierboven.

Deel dit artikel

ReactiesGerelateerde artikelen