Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookie en privacy statement
11 Jan 2018

Roland PM-100 en PM-200 Personal Drum Monitor

instrumenten/slaginstrumenten Roland PM-100 en PM-200 Personal Monitor

Roland introduceert de PM-100 en PM-200 Personal Monitors, twee nieuwe versterkersystemen ontworpen voor de V-Drums elektronische percussieproducten. Deze compacte alles-in-één monitors werden geoptimaliseerd voor de bekende expressieve sound en respons van de V-Drums van Roland. Ze zorgen voor een ultieme full-range monitorervaring wanneer je thuis speelt of oefent op eender welke V-Drums set.

De PM-100 beschikt over een vermogen van 80 watt, een custom 10-inch speaker en een tweeter. De PM-200 beschikt over een vermogen van 180 watt, een custom 12-inch speaker en een hoorn-tweeter. Elke monitor is ontworpen om op de vloer opgesteld te worden. En de voorkant staat gepositioneerd voor een ideale klankweergave voor een zittende muzikant. De brede staafgreep bovenaan is handig om de monitor te dragen en zijn vloerpositie aan te passen.

Elke monitor beschikt over een geïntegreerde mixer met een bijhorende V-Drums input, plus 1/4-inch en 1/8-inch lijningangen voor het aansluiten van bijkomende toestellen zoals elektronische percussiepads, smartphones en muziekspelers. Onafhankelijke volumeknoppen zijn voorzien voor de V-Drums- en lijningangen, en er is eveneens een tweebands equalizer om de algemene sound vorm mee te geven.

De PM-200 is ook uitgerust met twee directe XLR-outputs die de gebruiker in staat stellen om klanken naar een mixer of een opnametoestel uit te sturen; dat zorgt voor extra flexibiliteit wanneer de monitor gebruikt wordt op podia, tijdens repetities en studio-opnames. Via een schakelaar kunnen de outputs geconfigureerd worden voor mono- of stereobediening.

  • Eersteklas alles-in-één-monitor ontworpen om te gebruiken met V-Drums elektronische percussieproducten
  • Uitgerust met een full-range geluidssysteem met een vermogen van 80 watt, een custom 10-inch speaker en een tweeter
  • Gekanteld design zorgt voor de ideale klankprojectie voor de zittende drummer
  • Geïntegreerde mixer met onafhankelijke volumeknoppen en een overkoepelende EQ
  • Specifieke V-Drums input, plus 1/4-inch en 1/8-inch lijningangen voor het aansluiten van elektronische percussiepads, smartphones en muziekspelers
  • Unieke handgreep over de hele breedte, voor een eenvoudige opstelling en draagcomfort

Deel dit artikel

Geplaatst in Slaginstrumenten

Reacties



Gerelateerde artikelen