Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookie en privacy statement
9 Jul 2022

TuneCore kondigt nieuwe prijs strategie aan betaalbaar en unlimited!

producer TuneCore kondigt nieuwe prijs strategie aan betaalbaar en unlimited!

Partner van Inside Audio TuneCore is erg actief bezig ook sinds kort in de BeNeLux, TuneCore is in onze ogen de beste manier om je muziek op streamings diensten te krijgen zoals Spotify en Apple Music, snel, simpel en betaalbaar.

Start met TuneCore!

Ze hebben nu een gratis optie aangekondigd, die natuurlijk wel beperkt is. Maar daarnaast voor $14,99 per jaar kan je al ongelimiteerd je muziek online zetten - dit is onwijs scherp geprijsd en voor veel artiesten een flinke positieve verandering.

Meer weten? Check deze pagina.

Head of Believe & TuneCore Benelux, Nikolaas De Belie: “Door de democratisering van technologie staan independent artiesten en labels sterker dan ooit tevoren. Ze hebben nu eenvoudig toegang tot de muziekmarkt en kunnen hun fanbasis wereldwijd opbouwen door continue muziek te releasen terwijl ze de volledige controle behouden. Het nieuw releasemodel sluit beter aan op de manier waarop muziek anno 2022 wordt uitgebracht. Believe en TuneCore spelen zo in op de ontwikkelingen in de markt en op de behoeften en wensen van artiesten om onbeperkt te releasen voor een lage jaarlijkse fee.”



Deel dit artikel

Geplaatst in Producer

Reacties



Gerelateerde artikelen