Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookie en privacy statement
30 Apr 2019

Tutorial: Hoe kopieer en sla je mixer presets op in FL Studio

producer/technieken Tutorial: Hoe kopieer en sla je mixer presets op in FL Studio

Soms wil je dezelfde fx chain hebben op een ander mixertrack. Je wil niet elke afzonderlijke plug-in één voor één selecteren en de instellingen veranderen in dezelfde die je op je andere mixertrack hebt gezet. Er is een hele makkelijk manier om dit in FL Studio te doen!


Hoe kopieer en sla je mixer presets op in FL Studio

Klik met je rechtermuisknop op je mixertrack die je wilt kopiëren of opslaan, ga naar bestand, daar kun je je mixertrack-status opslaan als een preset.


 Als je het wil kopiëren in plaats van het op te slaan, kan je de optie "Save mixertrack state as" naar een ander mixertrack slepen.

Op deze manier heb je dezelfde exacte instellingen van alle plug-ins op de mixertrack. Weet dat de naam van de mixertrack ook hetzelfde zal zijn, je kunt dit aanpassen door met de rechtermuisknop op de track te klikken en op "Rename" te klikken of op de track te klikken en op F2 te drukken.

Als je de preset (die je zojuist hebt opgeslagen) opnieuw wil gebruiken. Druk je met je rechtermuisknop op je Mixer Track, selecteer een bestand en vervolgens drunk je op preset. Of je kunt links van je scherm gaan, "Mixer-presets" selecteren en je preset naar je mixertrack slepen.

Deel dit artikel

Geplaatst in Technieken

Reacties



Gerelateerde artikelen