Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookie en privacy statement
21 Dec 2022

Zoom lanceert nieuwe MicTrak 32-bit Float recorder series

producer Zoom lanceert nieuwe MicTrak 32-bit Float recorder series

Zoom lanceert de geheel nieuwe MicTrak-recorderserie, bestaande uit 3 verschillende modellen: M2 MicTrak, M3 MicTrak en M4 MicTrak. De MicTrak-serie combineert een stereomicrofoon met een 32-bits float-recorder voor clip vrije audio-opname, zodat je in elke situatie perfecte audio kunt vastleggen zonder dat je stroom nodig hebt.

De M2 is ontworpen als een handmicrofoon en met zijn geheel nieuwe X/Y-microfooncapsuleontwerp en 32-bits float-technologie geeft de M2 MicTrak je altijd geweldig geluid in één keer. De unieke schokgemonteerde X/Y-stereomicrofoons van de M2, samen met de speciaal ontworpen glanzende afwerking, verminderen het bedieningsgeluid aanzienlijk. De M2 biedt mono- en stereo-opnamemodi voor muziekoptredens en interviews. Het LCD-scherm maakt golfvormbewaking in realtime mogelijk en de normalisatiefunctie bespaart tijd en stroomlijnt het bewerkingsproces.

De M3 is de eerste shotgun-microfoon met 32-bits float-opname en geeft filmmakers de mogelijkheid om hun inhoud naar een hoger niveau te tillen met ongerepte audio. Deze on-camera stereomicrofoon/recorder legt elke sonische nuance vast met 32-bits float-opname. Dankzij de MS-stereomicrofoon kunt u schakelen tussen mono- en stereomodi met een opnamehoek van 90 graden of 120 graden. Bovendien slaat de M3 altijd een Mid-Side RAW-bestand op, waardoor je de flexibiliteit hebt om achteraf de stereobreedte van je opname aan te passen. En met de 3,5 mm stereo-uitgang van de M3 kun je een back-up van je audio aansluiten en opnemen op je camera om je audio gemakkelijker te synchroniseren met video.

De M4 MicTrak is de eerste draagbare 4-sporenrecorder die is uitgerust met 32-bits float-opname en ingebouwde tijdcodegenerator, waardoor filmmakers en muzikanten alles hebben wat ze nodig hebben om uitstekende audio vast te leggen. De M4 biedt 2 externe XLR-ingangen en een ingebouwde X/Y-stereomicrofoon en neemt op in 32-bits float, zodat je in elke situatie perfecte audio kunt vastleggen zonder dat je stroom nodig hebt. De M4 is ontworpen om de stilste draagbare recorder ooit te zijn. De unieke schokgemonteerde X/Y-microfoons en glanzende afwerking verminderen het bedieningsgeluid aanzienlijk, waardoor u altijd verzekerd bent van zuivere, heldere audio. De ingebouwde tijdcodegenerator van de M4 heeft een nauwkeurigheid van 0,2 ppm van professionele kwaliteit, waardoor fimmakers hun audio en video in post gemakkelijk kunnen synchroniseren. Het kleuren-LCD van de M4 maakt golfvormbewaking in realtime mogelijk en de normalisatiefunctie bespaart tijd en stroomlijnt het bewerkingsproces. Net als de M2 kan de M4 ook worden gebruikt als een 32-bits USB-C-audio-interface.


Deel dit artikel

Geplaatst in Producer

Reacties



Gerelateerde artikelen