Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookie en privacy statement
3 Jul 2020

Zoom onthult de nieuwe H8 field recorder

producer H8 field recorder

Eerder schreven we al een aantal reviews zoals van de Zoom H1N, Zoom H5 en H6 - maar nu is daar de nieuwe toevoeging in de Zoom H reeks, de Zoom H8.  Al meer dan twee decennia zijn Zoom handige recorders de draagbare audiorecorders voor professionals, amateurs en iedereen daartussenin. De nieuwe H8 tilt draagbare audio-opname naar een geheel nieuw niveau voor muzikanten, podcasters en sounddesigners. De display geeft je een smart-phone integratie wat lijkt op het gebruiken van apps. Met vier XLR- en twee XLR / TRS-combo-aansluitingen en 4 capsule-ingangen kan de H8 tot 12 tracks tegelijkertijd opnemen en kun je snel en gemakkelijk het ingangstype, lo-cut, EQ, compressie, limiter, noise gate en meer aanpassen.

Voor podcasters heeft de H8 vier Sound Pads om geluidseffecten zoals lachen en applaus te activeren. Je kunt kiezen uit 13 vooraf opgenomen geluiden of uw eigen geluidseffecten downloaden van je SD-kaart. Het bijgewerkte Capsulesysteem 2.0 * van de H8 biedt nog meer flexibiliteit met gloednieuwe, hoogwaardige microfoon- en ingangsaccessoires, en biedt compatibiliteit met de capsules van de H6. (* Capsulesysteem 2.0 beschikbaar Q3.)


Nieuwe app

Of je nu audio op locatie opneemt, muziek opneemt of een podcast maakt, het H8-kleuren-touchscreen past zich aan de behoeften van je project aan met drie app-gestuurde interface-opties.

De Podcast-app

De PODCAST-app maakt een hoge productiekwaliteit eenvoudig. Gebruik met speciale Sound Pads het touchscreen om geluidseffecten, muziekbedden en meer te activeren. Kies uit 13 hoogwaardige geluiden of laad je eigen geluiden via een SD-kaart.

De muziek-app

Met de MUSIC-app heb je alle belangrijke bedieningselementen binnen handbereik: audioniveaus, faders, lichtmeting en meer. Met 10 ingangen en 12 tracks is het vastleggen van een grote groep eenvoudig. Mix, overdub en verbeter je opnamen met EQ en compressie. Maak via USB verbinding met Zoom's Guitar Lab om toegang te krijgen tot een eindeloos assortiment versterkers en effecten.

De Field App

De FIELD-app is ideaal voor locatiegeluid, sounddesign, conferenties en meer. Het geeft je direct toegang tot grote level meters voor iedere track, zodat je ervoor kunt zorgen dat je opnames nooit worden geknipt. Pas het ingangstype, lo-cut, comprimeren, limiter, noise gate en andere belangrijke instellingen aan.

De microfooncapsule

De H8 wordt geleverd met de Zoom XYH-6 microfoon. Deze capsule biedt twee bijpassende hoogwaardige unidirectionele microfoons, voor het opvangen van signalen direct voor de recorder. Met het Zoom microfooncapsulesysteem kunt u eenvoudig capsules verwisselen.ruikt.

Capsulesysteem van de volgende generatie

Met Zoom's Capsule System 2.0 kunnen tot 4 audiokanalen worden toegevoegd aan de capsule-aansluiting van de H8, waardoor er nieuwe manieren ontstaan om je opnamemogelijkheden uit te breiden

  • Combinatie XY / AB MicXAH-8
  • Ambisonic Mic
  • Expander Capsule


Deel dit artikel

Reacties



Gerelateerde artikelen