Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookie en privacy statement
26 Mar 2024

Introductie van de nieuwe KeyLab Essential 88 mk3

producer Introductie van de nieuwe KeyLab Essential 88 mk3

KeyLab Essential 88 mk3 is een intuïtieve, krachtige, zorgvuldig ontworpen controller met een toetsenbord van volledige grootte dat je uitnodigt om je creatieve stroom te ontketenen met een toonhoogte-overspannende flair.

Muzikanten en producenten kunnen elke DAW- of MIDI-hardware besturen met de meest essentiële bedieningselementen binnen handbereik, de meest creatieve functies tot hun beschikking en de meest inspirerende muzieksoftware die standaard wordt meegeleverd.

Volledig semi-gewogen toetsenbord voor hardware of software

KeyLab Essential 88 mk3 biedt eenvoudigweg de beste waarde voor een semi-gewogen toetsenbord met een volledig bereik van 88 noten op de markt; perfect voor DAW-productie, hybride setups en het besturen van MIDI-hardware-instrumenten.

De nieuwe standaard voor eenvoudige, betaalbare toetsenbordcontrollers

Een toetsenbordcontroller heeft geen complexe bedieningselementen, menu diven of langdurige configuratie nodig om te kunnen werken. KeyLab Essential 88 mk3 breidt het KeyLab Essential mk3-assortiment met 49 en 61 noten uit en neemt creatieve barrières weg voor het maken van muziek op een hoger niveau.

Direct gekoppeld aan de toonaangevende softwarereeksen van Arturia

Veel muzikanten en producers zullen bekend zijn met de bekroonde software van Arturia; KeyLab Essential mk3 maakt deel uit van hetzelfde assortiment en kan naadloos worden geïntegreerd met Analog Lab Pro, Pigments en V Collection.

Wat is er nieuw bij KeyLab Essential mk3-controllers

  • Nieuwe creatieve functies: Scale Mode, Chord Mode en Arpeggiator
  • Aangepaste DAW-integratie (FL Studio, Ableton, Logic Pro...)
  • Veelzijdigere voorinstellingen
  • Gemakkelijkere bediening en interface
  • Uitgebreid softwarepakket voor beginners en professionals

Deel dit artikel

Geplaatst in Producer

Reacties



Gerelateerde artikelen