Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookie en privacy statement
14 Feb 2020

Review: SonoTone premium gitaarsnaren

instrumenten Review: SonoTone premium gitaarsnaren

Een tijdje geleden heeft SonoTone ons een aantal van hun premium gitaarsnaren opgestuurd om te reviewen. Momenteel biedt SonoTone drie verschillende reeksen aan: elektrisch, akoestisch en bas. Deze snaren worden al door velen in gebruikt genomen en geprezen door gitaar grootheden zoals Jeff Beck en Joe Perry van Aerosmith.

Dus wat maakt de SonoTone snaren nou zo uniek tegenover andere merken op de markt?

  • De op maat gemaakte pure nickel omwinding met een hex-core doet al snel denken aan de vintage gitaarsnaren uit de jaren 50 en 60. De vintage reeks is specifiek ontworpen om rijke harmonische klanken te versterken en het geluid te produceren dat vintage gitaren zo uniek maken.
  • Een hoge kwaliteit en een langdurige toon. SonoTone snaren zijn niet voorzien van een coating, dit betekent dat de toon die je aanslaat, uitblinkt vanaf het eerste moment.
  • Perfecte snaren voor opnamen applicaties dankzij verbeterde sonische mogelijkheden.

SonoTone heeft zojuist een nieuwe lijn gitaarsnaren uitgebracht onder de naam Fusion. De Fusion snaren hebben een op maat gemaakte legering, waar pure nickel en andere elementen in verwerkt zitten. Dit levert een zeer comfortabele speelervaring. Om meer te weten te komen over hoe de snaren van SonoTone het geluid van jouw instrument kunnen verrijken en om meer informatie te krijgen over de verschillende reeksen die zij aanbieden, kijk je op www.sono-tone.com

Deel dit artikel

ReactiesGerelateerde artikelen